شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چندین مشکل در قالب دیوارچه
با سلام
دوست عزیز سیف زاده هستم قالب دیوارچه چندین مشکل داره میخواستم زحمت رفع مشکل بفرمائید.

1- شماره تلفن در هنگامی آگی میزنیم در آگهی نمایش نمی دهد.
2- اسکرول صفحه آگهی بعد از بیشتر شدن تعداد آگهی بصورت بی نهایت نمیشه
3- قیمت برای آگهی که میزنیم تا مبلغ : 999/999/999 بیشتر اجازه نداره یعنی به میلیارد نمیشه زد.
4- عدم امکان حذف تصویر موقعی که کاربر میخاد تصویر برای آگهی جدید بزنه ( بطور واضع اگر عکسی آپلود کرد دیگه امکان حذفش نیست اگرم تصویر اشتباه آورده باید رفلش کنه تا صفحه جدید بارگزاری بشه و فرم خالی بشه تا بتونه عکس مد نظر درج خودش بیاره توی آگهی جدیدش )
5- فعال شدن آگهی توسط خود کاربر ( وقتی کاربر در مدیریت آگهی های خودش میره گزینه ای بنام فعال کردن وجود داره که آگهی را انتشار میده بدون اجازه مدیر سایت / درصورتیکه در مدیریت کاملا مسدود کردیم که فقط با اجازه مدیر انتشار داده بشه ) مشکل اساسی

دمو آنلاین

البته مدیریت محتوی آخرین نسخه نصبه ولی هنوز فارسی سازی نکردم

بی زحمت خودتون تست بزنید.

ممنونم
  پاسخ
تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۹-۰۳، ۰۷:۰۳ ب.ظ)ali1395 نوشته است: با سلام
دوست عزیز سیف زاده هستم قالب دیوارچه چندین مشکل داره میخواستم زحمت رفع مشکل بفرمائید.

1- شماره تلفن در هنگامی آگی میزنیم در آگهی نمایش نمی دهد.
2- اسکرول صفحه آگهی بعد از بیشتر شدن تعداد آگهی بصورت بی نهایت نمیشه
3- قیمت برای آگهی که میزنیم تا مبلغ : 999/999/999 بیشتر اجازه نداره یعنی به میلیارد نمیشه زد.
4- عدم امکان حذف تصویر موقعی که کاربر میخاد تصویر برای آگهی جدید بزنه ( بطور واضع اگر عکسی آپلود کرد دیگه امکان حذفش نیست اگرم تصویر اشتباه آورده باید رفلش کنه تا صفحه جدید بارگزاری بشه و فرم خالی بشه تا بتونه عکس مد نظر درج خودش بیاره توی آگهی جدیدش )
5- فعال شدن آگهی توسط خود کاربر ( وقتی کاربر در مدیریت آگهی های خودش میره گزینه ای بنام فعال کردن وجود داره که آگهی را انتشار میده بدون اجازه مدیر سایت / درصورتیکه در مدیریت کاملا مسدود کردیم که فقط با اجازه مدیر انتشار داده بشه ) مشکل اساسی

دمو آنلاین

البته مدیریت محتوی آخرین نسخه نصبه ولی هنوز فارسی سازی نکردم

بی زحمت خودتون تست بزنید.

ممنونم

سلام این مواردی که گفتین در مورد به خوده هسته ربط داره
1- شماره تلفن پلاگین telephone رو نصب کنین حالت پیشفرض ما روی خود دیوارچه کدش رو قرار دادیم شما باید پلاگین رو نصب و فعال کنید.
2- اسکرول بینهایت هست و تا اخر میره تا سه صفحه میره بعد صفحه سه باکس نمایش بیشتر نشون میده حالا این مورد هم قابل حل هست
3- قیمت مربوط به خوده هسته هست نه قالب دیوارچه تعدادش رو بررسی کنین ببینید تا چه مقدار قابل ثبت هست
4- حذف عکس آگهی مشکلی نداره شما وقتی عکسی آپلود میکنید یه گزینه حذف داره میتونید از همونجا بدون رفش حذف کنید
5- در مورد گزینه فعال کردن هم توی انجمن جستجو کنید قبلا بحث شده و بزودی پلاگین غیرفعال کردن این گزینه رو هم قرار میدم

قالب دیوارچه با نسخه 3.4.1 تست فرمایید البته با نسخه 3.6 مشکلی نداره فقط ادیتور ادمین لود نمیشه که بعد از انتشار نسخه 3.6 این مورد هم حل میشه
  پاسخ
 سپاس شده توسط alek_s3
(۱۳۹۵-۰۹-۰۴، ۱۲:۲۴ ب.ظ)morteza نوشته است: 3- قیمت مربوط به خوده هسته هست نه قالب دیوارچه تعدادش رو بررسی کنین ببینید تا چه مقدار قابل ثبت هست

با سلام مجدد

باید در چه فایلی ویرایش کنم چون الان فقط 9 کارکتر میشه زد برای مثال : 999/999/999 تومان یعنی به میلیارد نمی شه زد.

با تشکر
  پاسخ
(۱۳۹۵-۰۹-۰۵، ۱۱:۵۰ ب.ظ)ali1395 نوشته است:
(۱۳۹۵-۰۹-۰۴، ۱۲:۲۴ ب.ظ)morteza نوشته است: 3- قیمت مربوط به خوده هسته هست نه قالب دیوارچه تعدادش رو بررسی کنین ببینید تا چه مقدار قابل ثبت هست

با سلام مجدد

باید در چه فایلی ویرایش کنم چون الان فقط 9 کارکتر میشه زد برای مثال : 999/999/999 تومان یعنی به میلیارد نمی شه زد.

با تشکر

این تایپیک رو بررسی کنید
http://forums.osclass.org/general-help/h...-of-price/
  پاسخ
تبلیغات
ads
ممنونم
  پاسخ
با سلام
1-من چندتا اگهی گذاشتم تو سایتمwww.agahivizhe.ir ولی الان هیچکودومشون نیست بی دلیل پاک شدند
2-چرا امار و درست نمیزنه چون صفحه بازدید داره ولی میزنه صفر
3-لیست شهرا را توی صفحه اصلی نمیاره
و اینکه چطور میتونم پنل smsفعال کنم
و فرمای اماده واسه قسمتهایی مانند تماس با ما و یا نظر سنجی بخوایم چکار کنیم
با تشکر
  پاسخ
(۱۳۹۷-۰۲-۰۸، ۰۱:۴۱ ق.ظ)mardanblog نوشته است: با سلام
1-من چندتا اگهی گذاشتم تو سایتمwww.agahivizhe.ir ولی الان هیچکودومشون نیست بی دلیل پاک شدند
2-چرا امار و درست نمیزنه چون صفحه بازدید داره ولی میزنه صفر
3-لیست شهرا را توی صفحه اصلی نمیاره
و اینکه چطور میتونم پنل smsفعال کنم
و فرمای اماده واسه قسمتهایی مانند تماس با ما و یا نظر سنجی بخوایم چکار کنیم
با تشکر

سلام لطفا سوالات مرتبط با محصولات را از طریق تیکت پشتیبانی فروشگاه مطرح نمایید تا سریعتر جواب بگیرید.
با تشکر
  پاسخ
تبلیغات
ads
باکس پوچ
پاکت قهوه
پاکت زیپ دار
پاکت کرافت
  پاسخ
کپسول آتش نشانی
شارژ کپسول آتش نشانی
تجهیزات اعلام حریق
تجهیزات اطفاء حریق
چراغ گردان
چراغ چشمک زن
تجهیزات تست اعلام حریق
  پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ایراد نوشته قالب sepehr11 3 1,946 ۱۳۹۶-۰۷-۱۰، ۱۲:۵۸ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
  مشکل در سایز عکس در پوسته wizestate minosweb 2 2,124 ۱۳۹۵-۱۰-۱۶، ۱۰:۲۳ ق.ظ
  انگلیسی شدن قالب فارسی بعد از بروزرسانی jahromy 3 2,163 ۱۳۹۵-۰۴-۰۴، ۱۱:۵۷ ق.ظ
  قالب NewCorp may00 3 3,666 ۱۳۹۵-۰۴-۰۳، ۰۷:۵۵ ب.ظ
آخرین ارسال: jahromy
  مشکل در ارز "ریال" mavali 3 3,784 ۱۳۹۳-۰۷-۲۰، ۰۶:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: baneweb.com
  نسخه بهینه شده قالب پیشفرض او اس کلاس (قالب bender) morteza 1 3,387 ۱۳۹۳-۰۷-۰۶، ۰۸:۳۱ ب.ظ
آخرین ارسال: agahiu
Information درخواست قالب saeid 6 5,500 ۱۳۹۲-۱۰-۲۰، ۰۱:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: maadcn

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads