شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند سوال و درخواست چند پلاگین
سلام وقت به خیر
اول دو تا سوال داشتم,و درخواست چند تا پلاگین.
سوالم اینه که تاریخ انقضای اگهی ها رو از کجا باید مشخص کرد؟از کجا باید مشخص کرد که اگهی های کاربران مثلا یه ماه تاریخ انقضا داشته باشه.و یه سوال دیگه که میشه دموی پلاگین تلگرامتون رو دید؟؟
و چن تا ماژول احتیاج داشتم,تو سایت مادر دنبالشون گشتم ولی چیزی یافت نکردم!
لیست ماژول هام بدین ترتیبه,اگه مدیران محترم انجام میدن,بگن که از طریق تیکت پیگیری کنم:
1- ماژولی برای ارسال اگهی به تمام استان ها,که کاربر بتونه اگهیشو به تمام استان ها ارسال کنه,و تنظیماتش وجود داشته باشه که رایگان باشه یا پولی.
2- در قسمت ارسال اگهی یه قسمت وجود داشته باشه که کسایی که میخوان لینک وب سایتشون رو در قالب اگهی ارائه بدن,بتونن ارائه بدن,که این ماژول هم تنظیماتش وجود داشته باشه که رایگان باشه یا پولی.

3- یه ماژول هم میخوام که اگهی هایی که توسط کاربران حذف میشن,تو پنل مدیریت باقی بمونن ولی از سایت حذف شده باشن.

مدیران محترم در صورتی که انجام میدن,همین جا اعلام کنند,که تیکت ارسال کنم برای این پلاگین ها.

با تشکر و احترام.
تبلیغات
ads
سلام
برای تاریخ انقضا آگهی میتونید بصورت دستی از طریق ویرایش هر آگهی قسمت انقضا رو براساس روز وارد کنید یا میتونید در قسمت ارسال آگهی تاریخ انقضا رو قرار دهید تا کاربران تاریخ انقضا رو انتخاب کنند یا بصورت پیشفرض برای از طریق دسته بندی برای هر دسته بندی تاریخ انقضا ثابتی مثلا 20 روز 3 روزه و... تعیین کنید تا با ارسال آگهی خودکار این تاریخ انتقضا اعمال گردد

پلاگین تلگرام دمو خاصی نداره با انجام تنظیمات مورد نظر هر آگهی به صورت خودکار یا قبل و بعد تایید مدیریت به کانال ارسال خواهد شد نمونه کامل هم کانال جار24 هست از شروع تا الان سایت تمامی آگهی ها بصورت خودکار بعد از تایید به کانال هم ارسال میشه
https://t.me/jar24

1- گزینه یک منظورتون از به تمامی استان ها آگهی ارسال به چیه در حالت معمولی فقط یک استان و یک شهر قابل انتخاب هست
2- این مورد هم کلی راه وجود داره میتونید میتونید از طریق فیدهای اختصاصی لینک وب سایت رو قرار بدید و یا از یک پلاگین برای این مورد بنویسید ولی برای پولی کردن این مورد نیاز هست با پلاگین پرداخت ست بشه براتون
3- این مورد رو میتونید با تغییر نام گزینه غیرفعال کردن آگهی در بخش کاربری به حذف کاربران آگهی خود رو غیرفعال کنند و در سایت نمایش نده یا گزینه ای اضاف کنید که کاربر با زدن دکمه حذف به جای حذف آگهی مسدود بشه
1- گزینه یک ارسال به تمامی استان ها,که طرف اگهی شو که ارسال میکنه,یه اپشن داشته باشه که اگهیش تو تمامی استان ها پخش شه,و تنظیماتشم وجود داشته باشه که پولی باشه یا رایگان.
2- گزینه 2 هم هزینه اش رو بفرمایید که چقد میشه,یا بگید که از طریق تیکت پیگیری کنم.
3- خب به چه صورت باید گزینه غیرفعال کردن اگهی رو به جای حذف قرار داد؟؟
چرا انقدر پشتیبانی ضعیفه؟؟من قصد خرید محصولات فروشگاه رو دارم,اگه قرار باشه پشتیبانی بدین منوال باشه,نخرم بهتره,از روز پیش من ارسال داشتم کسی جواب منو نداده,یعنی واقعا تو تیکت ها هم همین قدر معطل می کنید؟؟
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۰۳-۲۹، ۰۴:۵۵ ب.ظ)mohamada نوشته است: چرا انقدر پشتیبانی ضعیفه؟؟من قصد خرید محصولات فروشگاه رو دارم,اگه قرار باشه پشتیبانی بدین منوال باشه,نخرم بهتره,از روز پیش من ارسال داشتم کسی جواب منو نداده,یعنی واقعا تو تیکت ها هم همین قدر معطل می کنید؟؟

جناب بخش انجمن با بخش پشتیبانی مشتریان فرق داره توی پشتیبانی مشتریان حداکثر 24 ساعت بعد جوابدهی میشه همچنین پشتیبانی محصولات برای همان محصول هست ما تغییراتی که کاربران یا مشتریان میخواهند باید بررسی کنیم جواب بدیم.
جواب سوالات شما رو دادیم بالا

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین کد تخفیف برای او اس کلاس sadri20 1 1,021 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Exclamation احتمال خطر هک شدن توسط پلاگین تاریخ شمسی m2t 1 702 ۱۳۹۷-۱۲-۲۰، ۰۷:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: m2t
Information راهنمایی درباره پلاگین پلاگین جامع پیامک او اس کلاس فارسی asi 4 1,163 ۱۳۹۷-۰۹-۱۲، ۱۰:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
Exclamation مشکل در پلاگین پرداخت رایگان نسخه 3.0.1 behzadpz 1 790 ۱۳۹۷-۰۸-۱۶، ۰۲:۱۶ ب.ظ
  پلاگین خرید فروش محصول توسط کاربران bloodthirsty 4 1,425 ۱۳۹۷-۰۲-۰۲، ۱۰:۲۰ ق.ظ
  اصلاح پلاگین تاریخ جلالی aagah 3 1,336 ۱۳۹۶-۰۶-۰۳، ۱۱:۴۷ ق.ظ
  اشکال در پلاگین telegram pouyan.saraf 2 1,192 ۱۳۹۶-۰۵-۱۱، ۱۲:۱۴ ب.ظ
  درخواست پلاگین اضافه کردن فایل به آگهی ها bloodthirsty 2 1,368 ۱۳۹۶-۰۲-۰۸، ۰۵:۵۲ ب.ظ
  تست پلاگین پرداخت morteza 6 4,527 ۱۳۹۶-۰۱-۲۷، ۱۲:۲۹ ب.ظ
  درخواست اتصال کاربران او اس کلاس فارسی به پرستاشاپ فارسی mohamada 4 1,685 ۱۳۹۵-۱۰-۲۳، ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: mohamada

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads