شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کپچا
سلام
من یک صفحه در وبسایت اضافه کردم که یک کار بخصوصی را انجام میده
کد ریکپچا رو بالای دکمه سابمیت مثل فرمت کد زیر اضافه کردم و کپچا بخوبی نمایش داده میشه.
حالا سوالم این است که چیکار کنم که وقتی مقدار کپچا رو خالی گذاشتم و یا کپچا درست وارد نشد بگه کپچا اشتباه است و عملیات داخل فرم انجام نشود.
ممنون میشم کمک کنید

کد php:
<!DOCTYPE html>
<
html>
<
body>

<
form action="/action_page.php">

First name:<br>

<input type="text" name="firstname">

<br>

Last name:<br>

<input type="text" name="lastname">

<br><br>

<?php osc_show_recaptcha(); ?>
  <input type="submit" value="Submit">
</form> 

</body>
</html> 
تبلیغات
ads
سلام وقتی فرم سابمیت میشه حالا اکشن مهم نیست post یا get باشه وقتی توی اون قسمت سابمیت عملیاتی که میخواد انجام بشه حتما باید وریفای کپچا رو چک کنین و این وریفای فکر کنم در خوده پلاگین یا یه قسمتی که قبلا کار شده قسمت وریفایش رو زدن طبق اون وریفای بکنین و اگر درست نبود به صفحه ای که فرم سابمت شد بازگشت بدین با یک پیام خطا
نتونستم پیداش کنم. لطفا خوب توضیح بدید. و یا کد مورد نظرش رو اینجا بزارید ممنون میشم.
سوال دیگه که دارم این است که زبان کپچا فقط با زبان (Default language) که در کنترل پنل است عوض میشه. من چیکار کنم که مثلا اگر کسی زبان وبسایت رو به انگلیسی تغییر داد کپچا بشه انگلیسی و اگر زبان وبسایت رو فارسی کرد بشه فارسی؟
واسه اعتبارسنجی rechapch  میتونی از کد زیر استفاده کنی هنگامی که یک فرم سابمیت میشه
کد php:
  if(osc_recaptcha_items_enabled() && osc_recaptcha_private_key() != '') {

if(!osc_check_recaptcha()) {

osc_add_flash_error_message_m('The Recaptcha code is wrong') );

osc_redirect_to('لینک بازگشتی');

}

این کد واسه اعتبار سنجی هست ولی حتما قبلش کد کپچا رو باید توی فرمت قرار بدی 
کد php:
osc_show_recaptcha(); 

واسه تغییر زبان هم توی همین تابع osc_show_recaptcha برید نوشته می تونید کدش رو بازنویسی کنید و تابع خودتون رو قرار بدید بجاش
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۱۰-۰۱، ۰۳:۰۲ ب.ظ)morteza نوشته است: واسه اعتبارسنجی rechapch  میتونی از کد زیر استفاده کنی هنگامی که یک فرم سابمیت میشه
کد php:

}

1 - من دقیق متوجه نشدم چجوری درست کنم. میشه لطفا با کدی که در پست اول نوشتم جایگزین کنید تا بهتر متوجه بشم؟ 

(۱۳۹۶-۱۰-۰۱، ۰۳:۰۲ ب.ظ)morteza نوشته است: واسه تغییر زبان هم توی همین تابع osc_show_recaptcha برید نوشته می تونید کدش رو بازنویسی کنید و تابع خودتون رو قرار بدید بجاش

2 - در این آدرس: oc-includes\osclass\helpers\hUtils.php
فانکشن osc_show_recaptcha رو دیدم ولی اصلا نتونستم کدی اضافه کنم تا با تغییر زبان وبسایت، زبان کپچا هم تغییر کنه. میشه در این مورد هم کمک کنید؟

3 - یک سوال دیگه هم میخوام اضافه کنم: (ورژن osclass.3.7.4)
در پنل ادمین در این آدرس:
Admin-Panel ->Settings -> Spam and bots
تیک (Use reCaptcha v2) رو زدم. ولی بعد که تست کردم کپچای جدید ورژن 2 خوب لوود میشه ولی وقتی تیک (I'm not a robot) رو میزنم و فرم رو سابمیت میکنم این ارور رو میده: (The reCAPTCHA was not entered correctly)

وقتی هم که تیک (Use reCaptcha v2) رو در پنل ادمین برمیدارم با ورژن v1 قبلی خوب کار میکنه. بنظرتون ایراد از چیه؟ (Site key و Secret key رو رفتم تو گوگل پاک کردم و دوباره ساختم ولی درست نشد. همینطور که توضیح دادم هم ورژن یک و هم ورژن دو خوب لود میشه و کد کپچاها ایراد نداره. با ورژن یک اعتبارسنجی خوب انجام میشه ولی با ورژن دو نمیکنه و ارور میده)
هیچ کس چیزی نمیگه یعنی همه شما وقتی تیک ورژن دو رو میزنید به خوبی کار میکنه و فقط من مشکل دارم؟
(۱۳۹۶-۱۰-۱۳، ۰۹:۴۵ ق.ظ)zobu نوشته است: هیچ کس چیزی نمیگه یعنی همه شما وقتی تیک ورژن دو رو میزنید به خوبی کار میکنه و فقط من مشکل دارم؟

این مورد بررسی شد و به سایت مرجع گزارش شد خودمم دارم بررسی می کنم ببینم مشکل کار کجاست
تبلیغات
ads
(۱۳۹۶-۱۰-۱۳، ۱۰:۳۶ ق.ظ)morteza نوشته است:
(۱۳۹۶-۱۰-۱۳، ۰۹:۴۵ ق.ظ)zobu نوشته است: هیچ کس چیزی نمیگه یعنی همه شما وقتی تیک ورژن دو رو میزنید به خوبی کار میکنه و فقط من مشکل دارم؟

این مورد بررسی شد و به سایت مرجع گزارش شد خودمم دارم بررسی می کنم ببینم مشکل کار کجاست

ممنونم از شما. لطفا بعد از اینکه به نتیجه رسیدید این تاپیک رو هم آپدیت کنید.
(۱۳۹۶-۱۰-۱۳، ۱۰:۳۶ ق.ظ)morteza نوشته است:

هنوز راه حلی پیدا نکردید برای این مشکل؟
(۱۳۹۶-۱۰-۰۳، ۱۰:۵۱ ب.ظ)zobu نوشته است:
(۱۳۹۶-۱۰-۰۱، ۰۳:۰۲ ب.ظ)morteza نوشته است: واسه اعتبارسنجی rechapch  میتونی از کد زیر استفاده کنی هنگامی که یک فرم سابمیت میشه
کد php:

}

1 - من دقیق متوجه نشدم چجوری درست کنم. میشه لطفا با کدی که در پست اول نوشتم جایگزین کنید تا بهتر متوجه بشم؟ 

(۱۳۹۶-۱۰-۰۱، ۰۳:۰۲ ب.ظ)morteza نوشته است: واسه تغییر زبان هم توی همین تابع osc_show_recaptcha برید نوشته می تونید کدش رو بازنویسی کنید و تابع خودتون رو قرار بدید بجاش

2 - در این آدرس: oc-includes\osclass\helpers\hUtils.php
فانکشن osc_show_recaptcha رو دیدم ولی اصلا نتونستم کدی اضافه کنم تا با تغییر زبان وبسایت، زبان کپچا هم تغییر کنه. میشه در این مورد هم کمک کنید؟

3 - یک سوال دیگه هم میخوام اضافه کنم: (ورژن osclass.3.7.4)
در پنل ادمین در این آدرس:
Admin-Panel ->Settings -> Spam and bots
تیک (Use reCaptcha v2) رو زدم. ولی بعد که تست کردم کپچای جدید ورژن 2 خوب لوود میشه ولی وقتی تیک (I'm not a robot) رو میزنم و فرم رو سابمیت میکنم این ارور رو میده: (The reCAPTCHA was not entered correctly)

وقتی هم که تیک (Use reCaptcha v2) رو در پنل ادمین برمیدارم با ورژن v1 قبلی خوب کار میکنه. بنظرتون ایراد از چیه؟ (Site key و Secret key رو رفتم تو گوگل پاک کردم و دوباره ساختم ولی درست نشد. همینطور که توضیح دادم هم ورژن یک و هم ورژن دو خوب لود میشه و کد کپچاها ایراد نداره. با ورژن یک اعتبارسنجی خوب انجام میشه ولی با ورژن دو نمیکنه و ارور میده)

آقا مرتضی به سوال 1 و 2 جواب بدید خیلی ممنون میشم
تبلیغات
ads

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads