شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوگل مپ برای او اس کلاس و فیلد اختیاری
ایا امکان اضافه شدن نقشه انلاین برای او اس کلاس ممکن می باشد ؟ گوگل مپ داره فعال کردم ولی نمی دونم چطوری استفاد همیشه

و این که فیلد های مثل ادرس سایت و .... که تو بخش پروفایل هستش رو به قسمت خود اگهی اضافه بشه یعنی بازدید کننده بتونه اینا رو ببنه نه که بره پروفایل طرف و ببینه

تبلیغات
ads
گوگل مپ براساس آدرسی که کاربر وارد کرده اتوماتیک میگیره و نشون میده.
آدرس سایت پروفایل با آگهی متفاوت هست ممکنه هر اگهی آدرس سایت متفاوت داشته باشه برای همین بهترین حالت اینه که از طریق فیلدهای اختصاصی یک فیلد آدرس ایجاد کنید که کاربر هنگام ارسال آگهی آدرس سایت متناسب با آگهی خود را هم بتونه وارد کنه.

اخه اون درست کار نمی کنه که ادرس رو دقیق نمی ندازه 
و وقتی می خوای ویرایش کنی اگهی رو میگه نام شهر کوتاه هست
نمیشه کاری کرد به صورت درگ کردن خود درج کننده اگهی موقعیت رو تعیین کنه ؟ resim

اره درسته دقیق نشون نمیده resim
توی انجمن مرجع یه دونه پلاگین با قابلیت درگ کردن بود باید بگردم ببینم کجا بود پیدا کردم ضمیمه میکنمresim
تبلیغات
ads
پیدا کردمresim

آدرس در سایت مرجع:
http://forums.osclass.org/plugins/%28new...s-pluggin/

فایل هم ضمیمه شد.
فقط تست نکردم تست کنید نتیجه رو اعلام کنید.resim

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   pluggin_google_maps_v2.2.zip (اندازه: 13.76 KB / تعداد دفعات دریافت: 41)
این رو دارم کار نکردش resim حتی یه تنظیماتی انداخته تو بخش پلاگین ها که بعد اپدیدت به ورژن جدید باز موندگار شده resim
فکر نکنم مشکلی داشته باشه من الان تست کردم هیچ مشکلی نداره با آخرین نسخه بومی شده اوس اس کلاس کاملا قبلا درگ هست آدرس و نمایش هم میده
تبلیغات
ads
resim
http://orumresaneh.com
پس چرا برا من کار نمی کنه ؟؟؟؟؟ اصلا وقتی این رو نصب می کنم گوگل مپ نشون نمیده از تنظیمات پلاگین هم فعالش کردم ولی نشدش
بعد از فعال کردن پلاگین در تنظیمات پلاگین
Show a dragable map in post add page ?
روی yes بزارید هنگام ارسال آگهی امکان درگ کردن داشته باشه

اره اونو گذاشتم رو yes ولی اگه بری تو لینک سایت متوجه میشی اصلا نقشه رو نمیاره که بشه همچین کاری کرد
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پلاگین کد تخفیف برای او اس کلاس sadri20 1 1,366 ۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۴:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
Information راهنمایی درباره پلاگین پلاگین جامع پیامک او اس کلاس فارسی asi 4 1,633 ۱۳۹۷-۰۹-۱۲، ۱۰:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: morteza
  درخواست اتصال کاربران او اس کلاس فارسی به پرستاشاپ فارسی mohamada 4 2,133 ۱۳۹۵-۱۰-۲۳، ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: mohamada
  درخواست پلاگین جستجوی حرفه ای او اس کلاس bloodthirsty 1 1,516 ۱۳۹۵-۰۷-۲۶، ۰۵:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza
Question قرار دادن جستجوی گوگل در صفحه اول سایت maadcn 3 6,804 ۱۳۹۴-۰۵-۲۵، ۰۲:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: danood1156
  پلاگین تگ گذاری برای آگهی mihanads 2 2,454 ۱۳۹۴-۰۳-۲۲، ۱۲:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: danood1156
  درخواست پلاگین اتصال با گوگل mihanads 2 2,575 ۱۳۹۳-۱۱-۱۰، ۱۲:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: mihanads
  راهنمایی.پلاگین گوگل انالیز omidyesil 0 2,206 ۱۳۹۲-۱۲-۰۱، ۰۱:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: omidyesil
Question آیا روشی برای تبدیل پلاگینهای وردپرس به او اس کلاس وجود داره؟ maadcn 2 5,027 ۱۳۹۲-۱۰-۰۴، ۰۷:۳۱ ق.ظ
آخرین ارسال: maadcn
Question تنظیم پلاگین گوگل مپ برای انتخاب محل خودشون روی نقشه maadcn 2 6,026 ۱۳۹۲-۰۹-۰۴، ۰۸:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: MohammaD

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads