شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Search results - لطفا همکاری کنید تاپیک حل بشه
با سلام

مثلا تو یکی از آگهی ها یکی مینویسه "فارسی" و در آگهی دیگه یکی دیگه مینویسه "فارسي"
معنی هر دو کلمه یکیه ولی حرف "ی" با دو کاراکتر جداگانه نوشته شده. یعنی تو دومی پایینش دو تا نکته داره
بخاطر این مسعله وقتی یکی سرچ میکنه "فارسی" هر دو رو پیدا نمیکنه

سوال من اینه که چیکار کنم که در جستجو "ی" و "ي" تفاوت قائل نشه و اگر کسی "فارسی" را جستجو کرد "فارسي" را هم پیدا کنه و برعکس؟

با احترام
 سپاس شده توسط asmanaran
تبلیغات
ads
خب این حروف برای عربی هست یعنی ی رو شما باید قبل از ذخیره تو دیتابیس باید تبدیل کنید به فارسی این مورد رو توی نسخه جدید پلاگین شمسی شاید قرار بدم شما هم باید این مورد رو توی سایتتون باید رعایت کنید
(۱۳۹۵-۰۴-۲۸، ۱۱:۳۶ ق.ظ)morteza نوشته است: خب این حروف برای عربی هست یعنی ی رو شما باید قبل از ذخیره تو دیتابیس باید تبدیل کنید به فارسی این مورد رو توی نسخه جدید پلاگین شمسی شاید قرار بدم شما هم باید این مورد رو توی سایتتون باید رعایت کنید

چه جالب. پس شدنیه. اگر فانکشنش رو دارید که حروف عربی رو به فارسی برمیگردونه لطفا به من هم بدید
ماجرا از این قراره که کیبرد تلفن بعضی ها عربیه و عربی تایپ میکنند و در جستجو پیدا نمیشه
با احترام
میدونم حالا مشکل فقط کلمه نیست به اعداد هم برمیگرده بعضی وقتا کلا قاطی پاتی میشه حالا تابعش رو هنوز ننوشتم ولی یه چیزایی از مشتریا شنیده بودم و تو ذهنم بود برا رفع این مشکل
تبلیغات
ads
فانکشن خیلی ایراد داشت
 سپاس شده توسط morteza
فانکشن خیلی ایراد داشت
آقا مرتضی یک سوال دارم از شما
خوب اینپوتی که ما باید فیلتر بزاریم کجاست؟
میشه دقیقا بگید اینپوت این ها کجاست تا بتونیم ورودی رو ارزیابی کنیم

1 - اینپوت عنوان و توضیحات و کاستم-فیلدز در صفحه ثبت آگهی
2 - اینپوت عنوان و توضیحات و کاستم-فیلدز در صفحه ویرایش آگهی
3 - اینپوت جستجو در صفحه اول
4 - اینپوت جستجو در صفحه جستجو
5 - اینپوت توضیحات کاربر در پروفایل حساب کاربری
تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۵-۲۷، ۱۱:۱۹ ب.ظ)zobu نوشته است: آقا مرتضی یک سوال دارم از شما

این سوال برای خیلی ها، خیلی راحته. لطفا بگید اگر میدونید
ممنون
(۱۳۹۵-۰۶-۰۴، ۰۴:۴۳ ق.ظ)zobu نوشته است:
(۱۳۹۵-۰۵-۲۷، ۱۱:۱۹ ب.ظ)zobu نوشته است: آقا مرتضی یک سوال دارم از شما

این سوال برای خیلی ها، خیلی راحته. لطفا بگید اگر میدونید
ممنون

خوب آقا مرتضی شما فرض کنید که این فانکشن رو نوشتیم. خوب میخواین کجا بزارید تا کار کنه؟ چون اصلا ورودی ها مشخص نیست کجاست. این سوالی است که من پرسیدم
پارادوکس یکی از محبوب ترین برندها در زمینه دزد گیر اماکن میباشد و حتی میتوان به جرات دزد گیر پارادوکس را بهترین دزد گیر اماکن موجود نامید. در ادامه لیست قیمت دزد گیر پارادوکس را با کمترین قیمت خرید اعلام سرقت پارادوکس فراهم آورده ایم. اعلام سرقت پارادوکس یک دزد گیر اماکن خارجی میباشد که با توجه به کیفیت محصولات پارادوکس شما میتوانید با تهیه یک پک کامل دزد گیر پارادوکس و قیمت دزد گیر پارادوکس که بسیار هم مناسب میباشد میتوانید محل سکونت خود به یک دزد گیر خانه هوشمند و اعلام سرقت خارجی مجهز کنید.

آموت به عنوان نماینده دزدگیر پارادوکس رسالت خود را که حمایت منحصر به فرد از مشتری، تامین حرفه ای ترین سيستم امنيتي ، محصولات پارادوکس و ایجاد یک تیم مستحکم شکل یافته از مشتریان، کارمندان مجموعه است و امنیت را به معنای واقعی کلمه تامین میکند,این چیزی است که نوآوری مارا توسعه میدهد.
شرکت آموت نماینده برند پاردوکس کانادا در ایران میباشد و هدف اصلی شرکت رضایت مشتری و ایجاد امنیت به بهترین شکل برای هموطنانمان میباشد.واحد پشتیبانی ما همواره آماده خدمت رسانی و مشاوره رایگان هستند.
ویژگی های دزدگیر پرادوکس:
• قابليت اطمينان و كاربري بالا
• داراي اينترفيس كاربر
• سهولت استفاده و نصب
• طراحي خارجي منحصر به فرد
• پشتيباني مستندات
• محلي سازي و ترجمه مستندات

مطالب مرتبط در سایت آموت

دوربین مداربسته دید در شب
[/url]سیستم اعلام حریق
دوربین مدار بسته
دوربین مداربسته پلاک خوان
سیستم کنترل تردد
[url=http://amootsec.com/ViewDetails/Article/40004-%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C%20%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86%20%D8%AF%DB%8C%D8%AF%20%D8%AF%D8%B1%20%D8%B4%D8%A8%20%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86%20%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%88%D9%86%20%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2]دوربین مداربسته مادون قرمز
دوربین مدار بسته دام
تبلیغات
ads

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  SEO - لطفا همکاری کنید تاپیک حل بشه zobu 15 6,632 ۱۳۹۵-۰۷-۲۵، ۰۱:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: rahmat3080
  حذف کل آگهی ها - لطفا همکاری کنید تاپیک حل بشه zobu 3 1,911 ۱۳۹۵-۰۶-۲۱، ۰۳:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: fmohsen
  ریپورت - لطفا همکاری کنید تاپیک حل بشه zobu 4 3,138 ۱۳۹۵-۰۶-۰۲، ۰۷:۲۹ ق.ظ
آخرین ارسال: zobu
  توضیحات - لطفا همکاری کنید تاپیک حل بشه zobu 0 1,314 ۱۳۹۵-۰۵-۲۹، ۱۲:۳۹ ق.ظ
  لینک در فلش ارور - تاپیک رها شده zobu 12 4,498 ۱۳۹۵-۰۵-۲۸، ۰۲:۱۷ ق.ظ
  لوکیشن - لطفا همکاری کنید تاپیک حل بشه zobu 5 2,063 ۱۳۹۵-۰۵-۲۶، ۱۰:۳۹ ق.ظ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات