شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.


تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fire12
#1
fire12
جعبه آتش نشانی چیست ؟
جعبه آتش نشانی یا همان فایر باکس FIRE BOX بهترین تجهیز برای اطفاء حریق در ساختمان های مسکونی و اداری و واحد های صنعتی و انبار های کالا و غیره   می باشد.

جعبه های آتش نشانی همانطور که از نام آن پیداست محفظه های است جهت نگهداری سیستم های اطفاء حریق که درون آنها معمولاً قرقره های نگهدارنده شیلنگ آتش نشانی و کپسول های اطفاء حریق ابزار های امدادی و … قرار میگیرند.
تولید کننده جعبه آتش نشانی
این جعبه ها پس از کپسول های آتش نشانی دستی جزو اولین تجهیزات اطفا حریق در لحظات اولیه کشف حریق است .

نصب جعبه آتش نشانی
نصب جعبه آتش نشانی باید در مناطق خاصی انجام شود که سهولت دسترسی را برای تمامی افراد داشته و بعلاوه مورد رؤیت عموم باشد. جعبه های آتش نشانی معمولا در مجاورت ورودی و خروجی ساختمان نصب می شود. بهترین مکان برای نصب جعبه آتش نشانی 

ورودی های ساختمان و راه پله های اضطراری است.
ساخت جعبه آتش نشانی
جعبه آتش نشانی معمولا به صورت افقی یا عمودی و در فاصله 130 سانتی متری از زمین بر روی دیوار نصب می شود. اینکه چه تعداد جعبه آتش نشانی در هر طبقه نصب می شود بستگی به وسعت آن طبقه دارد اما در کل فواصل بین جعبه های آتش نشانی در یک 

ساختمان نباید بیش از 30 متر باشد.

محاسبه دبی پمپ اسپرینکلر
 زمان برآورد میزان خطر آتش سوزی می توان نوع مناسب سیستم آب پاش را انتخاب کرد . مکان های مختلف از نظر احتمال خطر آتش سوزی و مواد موجود در ساختمان به سه دسته ی کم خطر ، معمولی و بسیار پر خطر تقسیم می شوند . 
محاسبات هیدرولیکی اسپرینکلر

اسپرینکلرها با دریافت حرارت، فعال می‌شوند
هر اسپرینکلر آتش نشانی دارای یک عضو حساس به حرارت است. این عضو حساس ممکن است یک حباب شیشه‌ای حاوی مایعی با ضریب انبساط حرارتی معین یا متشکل از آلیاژی با نقطه ذوب مشخص باشد. در هنگام حادثه حریق، هوای گرم به دلیل چگالی کمتر، به 

سمت سقف صعود کرده و دمای نقاط نزدیک به سقف افزایش می‌یابد.
تفاوت اسپرینکلر بالازن و پایین زن
افزایش دمای سقف تا دمای کاری اسپرینکلر، شاخص خوبی برای فعال شدن اسپرینکلر است. به همین دلیل اغلب اسپرینکلرها نزدیک به سقف ساختمان نصب می‌شوند.

انواع اسپرینکلر:
رنگ نارنجی : ۵۷ درجه سانتی گراد
رنگ قرمز : ۶۸ درجه سانتی گراد
رنگ زرد :۷۹ درجه سانتی گراد
رنگ سبز :۹۳ درجه سانتی گراد
انواع سیستم اسپرینکلر
رنگ آبی :۱۴۱ درجه سانتی گراد
رنگ بنفش:۱۸۲ درجه سانتی گراد
تبلیغات
ads


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads