شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lبهم ریختگی پنل مدیریت و سایت بعد از آپگرید
با سلام
بنده یک دکمه برای ارتقا در پنل مدیریت دیدم که با کلیک کردن آن بطور خودکار از نسخه 3.4.1 به نسخه 3.6.1 آپگرید شد
حالا مشکلی که دارم تمام صفحات مدیریت و کاربری سایت بهم ریخته و دایرکشن LTR شده ممکنه راهنمایی بفرمایید کجا می تونم دایرکشن کل سایت را درست کنم؟
تبلیغات
ads
شما نباید انجام میدادید برای راست چین کردن و سایر موارد باید اشنا باشین به css به این راحتی نیست منتظر نسخه فارسی باشید یا از اون استفاده کنید
بک آپ برگرداندم و نسخه 3.4.1 فارسی خودم برگشت
سیستم 3.6.1 را با سیستم 3.4.1 مقایسه کردم در خیلی از موارد از css قالب استفاده نمی کرد و یک فایل css از سایتی در هاست خارجی دیگری استفاده می کند که باعث می شد کدهای rtl قالب من تاثیری در ان نداشته باشد
باید بشه فایل css خود قالب را برای osclass 3.6.1 تنظیم کرد تا مشکل حل بشود!
بحث راست چین سازی و سایر موارد به خیلی چیزا ربط داره فقط مربوط به قالب نیست و باید تغییراتی در هسته داده بشه چیزی که با پلاگین و غیره قابل حل نیست شما منتظر باید اگر همکاری در ترجمه او اس کلاس باشه نسخه 3.6.1 منتشر میشه ولی همه فقط استفاده کننده هستند و به تنهایی نمیشه به همه موارد رسیدگی کرد.
تبلیغات
ads
بنده از html و php و css محدود اطلاعاتی دارم
اگر فکر می کنید کاری می توانم انجام دهم خوشحال می شوم در اینکار شریک شوم
والا چی بگم توی مطلب دعوت به همکاری با تیم او اس کلاس فارسی

توضیح دادم Heart

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طراحی تکنولوژی های پوشیدنی و ارتباط آن با طراحی سایت magbot 2 1,179 ۱۳۹۹-۰۵-۰۲، ۰۱:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nasimpan
  راههای بهبود UX طراحی وب سایت تجارت الکترونیک magbot 1 1,058 ۱۳۹۸-۰۴-۰۹، ۰۳:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: adroom
  راستچین کردن پنل مدیریت aagah 2 1,542 ۱۳۹۶-۰۵-۲۳، ۰۵:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: aagah
  sitemap link error لینک ارور دار در سایت مپ delijanisp 6 3,099 ۱۳۹۵-۰۴-۱۶، ۰۵:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: morteza

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads