باسلام
من در سایت مرجع فارسی سایدباری ندیدم! تصمیم گرفتم ساید بار های خوشجیل رو از منبع اصلی او اس خارجی پیدا ترجمه و براتون قرار بدم.
سایدبار چیه؟
نمیدونی؟ سایدبار همو نوار کنار سایت هست که میشه داخلش خیلی کد های لازم رو قرار داد.
مثلا دسته بندی ، لینک بنر تبلیغات ثابت و...
پس با ما همراه باشید./
نکته : برای افزودن سایدبار (هر سایدباری) به قالبتون مراجعه کنید (هرقالبی) سپس فایل Main.php رو ادیت و بعد از کد <div id="sidebar"> کدهاتون رو قرار بدید ترتیب قرار گیری کد ها در نمایششون موثر هست.
ساید بار های زیبا رو قرار میدم.
سایدبار شماره 1:
سایت او اس فابریک میاد دسته بندی رو وسط سایت قرار میده که اصلا به ظر من خوشگل نیست اگر هم حذفش کنی خوب دسته بندی هات میره پس بهترین کار حذف این دسته بندی و قرار دادنشون در ساید باره. حالا! من اومدم یه کادر کمرنگم دورش انداختم که قشنگ تر بشه.
کد میشه این:
شات :
ساید بار شماره 2:
خب حالا کادر اجاره بنر برای شما.
این کارد خیلی خوبه و جاهای مختلف کاربرد داره تا زمانی که اجاره بره میتونه باشه.
بعدش با عکس طرف داخلش جایگزین بشه اگر خواستید میتونید لینک بدید به متن داخلش برای تعرفه هاش.
بازهم خودم یه کادر دش دورش دادم و رنگ کمرنگ هرکس خواست تغییر بدم همیجا بگه براش عوض میکنم/
بدون هیچ نیاز به تغییر در CSS قالب اینم بگم تمامی کدها با HTML5 استاندارد سازی شده است.
با کم و زیاد کردن <br /> میتونید کوچیک و بزرگترش کنید
شات :
سایدبار 3:
این یه جورایی جای بنر تبلیغاتی هست مثل قبلی با این تفاوت در بالای سایت و به نوعی بنر افقی.
فقط نکته : کد ها رو بعد از این کد قرار بدید :
<?php osc_current_web_theme_path('header.php') ; ?>
<div class="clear"></div>
شات :
من در سایت مرجع فارسی سایدباری ندیدم! تصمیم گرفتم ساید بار های خوشجیل رو از منبع اصلی او اس خارجی پیدا ترجمه و براتون قرار بدم.
سایدبار چیه؟
نمیدونی؟ سایدبار همو نوار کنار سایت هست که میشه داخلش خیلی کد های لازم رو قرار داد.
مثلا دسته بندی ، لینک بنر تبلیغات ثابت و...
پس با ما همراه باشید./
نکته : برای افزودن سایدبار (هر سایدباری) به قالبتون مراجعه کنید (هرقالبی) سپس فایل Main.php رو ادیت و بعد از کد <div id="sidebar"> کدهاتون رو قرار بدید ترتیب قرار گیری کد ها در نمایششون موثر هست.
ساید بار های زیبا رو قرار میدم.
سایدبار شماره 1:
سایت او اس فابریک میاد دسته بندی رو وسط سایت قرار میده که اصلا به ظر من خوشگل نیست اگر هم حذفش کنی خوب دسته بندی هات میره پس بهترین کار حذف این دسته بندی و قرار دادنشون در ساید باره. حالا! من اومدم یه کادر کمرنگم دورش انداختم که قشنگ تر بشه.
کد میشه این:
کد:
<div class="box location" style="border:solid LightGrey;border-top-left-radius:3px;border-top-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;border-bottom-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;border-top-right-radius:3px;border-bottom-right-radius:3px"> <ul> <?php osc_goto_first_category() ; ?> <?php while ( osc_has_categories() ) { ?> <li> <h2><strong><a href="<?php echo osc_search_category_url() ; ?>"><?php echo osc_category_name() ; ?></a> <span>(<?php echo osc_category_total_items() ; ?>)</span></strong></h2> </li> <?php } ?> </ul> </div> </div> </div>
شات :
ساید بار شماره 2:
خب حالا کادر اجاره بنر برای شما.
این کارد خیلی خوبه و جاهای مختلف کاربرد داره تا زمانی که اجاره بره میتونه باشه.
بعدش با عکس طرف داخلش جایگزین بشه اگر خواستید میتونید لینک بدید به متن داخلش برای تعرفه هاش.
بازهم خودم یه کادر دش دورش دادم و رنگ کمرنگ هرکس خواست تغییر بدم همیجا بگه براش عوض میکنم/
بدون هیچ نیاز به تغییر در CSS قالب اینم بگم تمامی کدها با HTML5 استاندارد سازی شده است.
با کم و زیاد کردن <br /> میتونید کوچیک و بزرگترش کنید
کد:
<p align="center" style="border: dashed LightGrey; color: #C7C7C7"> <br /> <br /> <br /> <br /> Your Ads Here <br /> تبلیغات شما در این کادر <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /></p>
شات :
سایدبار 3:
این یه جورایی جای بنر تبلیغاتی هست مثل قبلی با این تفاوت در بالای سایت و به نوعی بنر افقی.
فقط نکته : کد ها رو بعد از این کد قرار بدید :
<?php osc_current_web_theme_path('header.php') ; ?>
<div class="clear"></div>
کد:
<br /> <p align="center" style="border: dashed LightGrey; color: #C7C7C7; font-family: byekan"> <br /> Your Ads Here <br /> تبلیغات شما در این کادر <br /> <br /></p>
شات :