سپاس ها 83
سپاس شده 28 بار در 23 ارسال
سلاممعین جان خوش اومدی
از چه ورژنی استفاده کردی؟
چه ورژنی از این قالب رو استفاده کردی (چون چپ چین هست)؟
سپاس ها 4
سپاس شده 0 بار در 0 ارسال
ورژن 3.3.2 ارتقاع دادم
اما مشکلم و حل کردم ی مشکل دیگه وقتی یکی اگهی میده بعضی وقتا ارور هاست میده برای اسم فارسی ادرس اگه طولانی باشه
400 request bad
سپاس ها 4
داداش سلام دمت گرم حرفت درست بود
اما من خیلی وقت بود می خواستم ی سایت نیازمندی بدون مشکل و باگ اشکال راه بندازم خیلی اسکیریپت در این باره نصب کردم بیشترشون یا امکانات کم داشت یا ی مشکل حل نشدنی داشت که با چنج کردن کل سیستم بهم میریخت این سیستم هم مشکلات خودشو داره دیگه خستم کرده این و حل میکردم اون خراب میشد
من باورم شده ک دیگه صاحب ی سایت نیازمندی نمیشم الان فکر راه اندازی ی سیستم ایمیل عمومی هستم مثل میلفا mailfa.com دم همتون گرم واقعا پشتیبانی از شما بهتر ندیدم همیشه اماده حاضر دقیق و کاربردی به کاربراتون میرسید
ممنون بتون سر میزنم
سپاس ها 4
سلام داداش
حالا طراح قالب یا هر چی باعث شده مشکل بوجود بیاد وقتی اونجور که می خوای نمیشه فایده ای نداره
زیاد تو این سیستم درگیر بودم اما می دونی من صبور نیستم زیاد .که بیام اینجا دقیق توضیح بدم چی شده چی نشده چند روز بعد ب امید راه حلش بیام اینجا خودم با همین اندازه که می دونم بعضیاشون حلش کردم
مشکل لیست دقیق نمیدونم ولی فک کنم بخاطر زبان برنامه بود که خودت گفتی بومی سازی نشده
ی متن فارسی مثل : افتتاح سایت جامعه مجازی واسه تست تایپ کردم توی عنوان پست کردم و بعد که رو لینکش کلیک می کردم اروری که بالا نوشتم میدیدم
اره خرج سیستم میل دهی زیاده اما دیگه اعصاب خورد کن نیست مث این دوستان راحت بی دردسر نصب کردن مشکل انچنانی نداره فقد هاستت باید رایگان نباشه سازگاری داشته باشه