سلام.من میخوام در زمان ارسال آگهی ، select مربوط به کشور به جای اینکه نوشته باشد لطفا یک کشور را انتخاب کنید... فقط نوشته باشد ایران و آن مقدار ارسال هم بشود.باید چی کار کنم؟
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
تغییر نوع نمایش کشور
|
||||||
۱۳۹۴-۰۷-۰۳، ۰۲:۳۵ ب.ظ
سلام برای انجام این کار فایل item-post.php در پوشه قالب خود باز کنید و کد زیر را پیدا کنید
کد php: <?php ItemForm::country_select(osc_get_countries(), osc_user()); ?> کد php: <input type="text" value="ایران" disabled="disabled">
سلام.برای اینکه در زمان ارسال آگهی خود کاربر نام کشور رو وارد کنه باید چه کدی رو جایگزین کرد؟
۱۳۹۴-۱۲-۲۲، ۰۲:۴۰ ق.ظ
۱۳۹۴-۱۲-۲۲، ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۱۳۹۴-۱۲-۲۲، ۰۲:۴۰ ق.ظ)morteza نوشته است:(۱۳۹۴-۱۲-۲۲، ۰۲:۱۰ ق.ظ)mboy نوشته است: سلام.برای اینکه در زمان ارسال آگهی خود کاربر نام کشور رو وارد کنه باید چه کدی رو جایگزین کرد؟ بله میدونم ولی نام بعضی از کشورها مثل آلمان یا ایتالیا رو که میزنم میگه قبلا در دیتابیس ثبت شده است در صورتیکه نمایش داده نمیشه.من میخوام یک input به جاش بذارم که کاربر خودش مثل نام استان یا شهر بنویسه و ارسال کنه.
۱۳۹۴-۱۲-۲۳، ۰۱:۲۴ ق.ظ
(۱۳۹۴-۱۲-۲۲، ۱۲:۱۰ ب.ظ)mboy نوشته است:(۱۳۹۴-۱۲-۲۲، ۰۲:۴۰ ق.ظ)morteza نوشته است:(۱۳۹۴-۱۲-۲۲، ۰۲:۱۰ ق.ظ)mboy نوشته است: سلام.برای اینکه در زمان ارسال آگهی خود کاربر نام کشور رو وارد کنه باید چه کدی رو جایگزین کرد؟ خب به این صورت تغییر بده : فایل item-post.php در پوشه قالب خود باز کنید و کد زیر را پیدا کنید کد php: <?php ItemForm::country_select(osc_get_countries(), osc_user()); ?> با کد زیر عوضش کنید کد: <input type="text" name="countryId" id="countryId"> فقط تست نشده امتحان کنید شاید جواب بده. اگه کار نکرد کشور مورد نظرتون رو از قسمت موقعیتها اضافه کنید.
۱۳۹۴-۱۲-۲۳، ۰۵:۴۱ ب.ظ
نقل قول: خب به این صورت تغییر بده :امتحان کردم وقتی که نام کشور رو توی موقعیت ها ننوشته باشم ارسال نمیشه اما نام استان و شهر ارسال میشه ولی زمانیکه نام کشور رو توی موقعیت ها نوشته باشم نام کشور ، استان و شهر هیچکدوم ارسال نمیشن (با توجه به اینکه من input رو خالی نمیذارم).همچنین کماکان وقتی نام کشوری مثل آلمان را وارد میکنم با این پیام رو به رو میشم: آلمان در حال حاضر در پایگاه داده وجود دارد. |
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
به کدام کشور مهاجرت کنیم؟ | sanaz95 | 0 | 186 |
۱۳۹۹-۱۰-۲۰، ۱۲:۲۱ ب.ظ آخرین ارسال: sanaz95 |
|
مشکل در نمایش اعشار | wiseman10 | 1 | 293 |
۱۳۹۹-۰۷-۲۶، ۰۵:۱۹ ق.ظ آخرین ارسال: wiseman10 |
|
اخذ اقامت در کشور ترکیه | ali0777 | 1 | 256 |
۱۳۹۹-۰۶-۱۲، ۰۵:۲۳ ب.ظ آخرین ارسال: aroosak |
|
چه عاملی باعث تغییر رنگ پی وی سی میشود؟ | leseom | 0 | 270 |