شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حل شد خطا در پرداخت زرین پال
سلام.
آگهی ویژه ایجاد شده و تمام مراحل تکمیل شده، فقط بعد از فشار دادن دکمه پرداخت اسکریپت این پیغام رو نمایش میده:
"اطلاعات ناقص می باشد"
برای حل این مشکل باید چکار کرد؟
تبلیغات
ads
خب شما اطلاعات درگاه زرین پال خود را وارد کرده اید مطمئن باشید مرچنت شما فعال هست
آره وارد کردم.. تو زرین پال هم زده فعاله
همچنان مشکل پا برجاست
تبلیغات
ads
نمیدونم مشکل شما از کجاست حتما مطلب آموزش رفع خطای 500 یا HTTP Error 500 Internal server error را نگاه کنید اغلب مشکل پرداخت ها رفع میشه
سلام.
خودم مشکل رو حل کردم،
مشکل از این قسمت بود :
کد php:
$MerchantID payment_decrypt(osc_get_preference('zarinpal_api''payment')); 
در فایل send.php در پوشه zarinpal
_______
از چی این خط بود؟ این مرچنت کدی که وارد کردین رو میفرسته
تبلیغات
ads
(۱۳۹۵-۰۴-۱۶، ۰۵:۰۴ ب.ظ)morteza نوشته است: از چی این خط بود؟ این مرچنت کدی که وارد کردین رو میفرسته

بله ، ولی پاسخش null بود..
حوصله نداشتم ببینم چرا، خودم جوابم متغیر merchant رو دستی گذاشتم تو اسکریپت.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آیا میتوان بدون پرداخت کارمزد چین لینک خریداری کرد؟ bitmehr 0 194 ۱۴۰۰-۰۲-۰۱، ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: bitmehr
  انتخاب مقدار و روش پرداخت هزینه اتریوم bitmehr 0 222 ۱۳۹۹-۱۱-۲۰، ۰۳:۱۴ ب.ظ
  حفظ هویت افراد در پرداخت های بیت کوین bitmehr 0 295 ۱۳۹۹-۰۳-۱۹، ۰۱:۲۸ ب.ظ
  تنظیمات زرین پال pooria83 2 1,187 ۱۳۹۸-۰۴-۲۶، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: mahsa733

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تبلیغات
ads