۱۳۹۳-۰۶-۰۴، ۱۱:۳۴ ق.ظ

به اطلاع کاربران می رسانیم آخرین نسخه او اس کلاس بومی سازی شده و در آدرس زیر قابل دریافت می باشد.
دانلود او اس کلاس فارسی 3.4.1
با تشکر مدیریت او اس کلاس فارسی
اعلانات |
- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد. - توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است. - قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد. |
دانلود او اس کلاس فارسی 3.4.1
|
۱۳۹۳-۰۶-۰۴، ۱۱:۳۴ ق.ظ
![]() به اطلاع کاربران می رسانیم آخرین نسخه او اس کلاس بومی سازی شده و در آدرس زیر قابل دریافت می باشد. دانلود او اس کلاس فارسی 3.4.1 با تشکر مدیریت او اس کلاس فارسی
۱۳۹۳-۰۶-۰۴، ۱۲:۴۱ ب.ظ
دست شما درد نکنه . با تشکر فراوان
من قالب ورژن قبلی را خیلی تغییر دادم . خواستم ببینم در این نسخه جدید قالب چقدر تغییر کرده است؟
۱۳۹۳-۰۶-۰۴، ۰۲:۲۲ ب.ظ
تغییر خاصی نکرده فقط قسمت آپلود عکس ها در ارسال آگهی فرق کرده
خیلی ممنون..زحمت کشیدید..
من این نسخه رو از سایت مرجع گرفتم و استفاده میکنم..برای جایگزین کردنش با این نسخه فقط کافیه که این فایل هارو روی قبلی بازنویسی کنم؟مشکلی پیش نمیاد؟
۱۳۹۳-۰۶-۰۴، ۰۳:۴۷ ب.ظ
۱۳۹۳-۰۸-۱۹، ۱۲:۵۷ ب.ظ
سلام
قسمت جستجو مشکل داره لود نمیشه مشکل از کجاس؟ به خاطر این مشکل دوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنین goldniaz.com
۱۳۹۴-۰۲-۰۲، ۱۰:۱۷ ق.ظ
نصب پلاگين هاي از قسمت فروشگاه مشكل داره.
نسخه جديد كي فارسي مي شه. خيلي وقته اومده/
۱۳۹۵-۱۲-۱۹، ۰۹:۵۶ ق.ظ
بله افزونه سئو داره توی سایت مرجع هست هم رایگان و هم پولی
۱۳۹۸-۱۱-۲۶، ۰۲:۳۲ ب.ظ
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
دانلود او اس کلاس فارسی 3.2.1 | morteza | 16 | 17,994 |
۱۳۹۹-۰۸-۲۲، ۰۲:۵۶ ب.ظ آخرین ارسال: alphaa |
|
دانلود او اس کلاس فارسی 3.7.4 | morteza | 4 | 1,770 |
۱۳۹۹-۰۵-۲۰، ۰۳:۰۱ ب.ظ آخرین ارسال: askilanlab |