شما وارد حساب خود نشده و یا ثبت نام نکرده اید. لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا بتوانید از تمامی امکانات انجمن استفاده کنید.
اعلانات

- توجه: بخش لینک سازی و بخش کاملا آزاد ایجاد شد تا کاربران برای لینک سازی مطالب و موضوعات مرتبط با سایت خودشون رو با بقیه و موتورهای جستجو به اشتراک بگذارند توجه کنید اگر کاربری روزانه بالای 5 مطلب و لینک ارسال نمایید اکانت کاربری مسدود خواهد شد.

- توجه: دوستان لطفا سوالات خود را از طریق شماره تماس موجود در سایت اعلام نکنید با پیامک یا تلگرام و... این شماره برای تماس های ضروری مشتریان فروشگاه قرار گرفته است.

- قابل توجه کاربران: سوالات خود را از طریق پیام خصوصی ارسال ننمایید و فقط از طریق انجمن پیگیر باشید به سوالاتی که از طریق پیام خصوصی ارسال شود به هیچ عنوان جواب داده نخواهد شد.

تبلیغات
ads
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل بعد از ارسال آگهی در سایت
با سلام
بنده هربار که در سایتم آگهی ارسال می کنم بجای اینکه پیغامی مبنی بر ارسال موفق یا ابراز تشکر نمایش یابد حالتی غلط را نمایان می کند علت چیست؟؟

فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)

تبلیغات
ads
این مورد روی قالب پیشفرض هم اتفاق میافته یا نه ممکنه مشکل از قالب شما باشه؟
بله، قالب پیش فرض انتخاب و یک آگهی ارسال کردم دوباره همین حالت رخ داد
از پنل admin قالب خودم را بطور خودکار بروزرسانی کردم و حالا که یک آگهی جدید ارسال می کنم پس از ارسال دوباره همین صفحه را نمایش داده منتهی بجای نمایش متن و جزئیات آگهی ارسالی کلیه آگهی های ارسال شده در همین عنوان انتخابی را لیست می کند
من هم مشکل رو در بعضی آگهیها دارم. حتی در سرچ هم سایت نمیتونه اون کلمه رو پیدا کنه با اینکه وجود داره...
تبلیغات
ads
در حالت معمولی وقتی آگهی رو اراسل میکنید اگه نیازی به تایید نداشته باشه به صفحه دسته بندی که اگهی رو میفرسته و یه پیامی بالا نشون میده که میگه اگهی شما ارسال شده ولی اگه نیاز به تایید داشته باشه بعد از ارسال آگهی میگه پیام شما ارسال شد و نیاز به تایید داره و بعد از تایید شدن نشون میده اونم بازم به دسته ای ارجاع میده که آگهی رو فرستادین ممکنه توی اون دسته از قبل اگهی باشه ممکنه نباشه مثل صفحه بالایی که نشون دادین
ببینید این روند اشتباه هست که باید بدین شکلی که می گم اصلاح بشود
کاربر با کلیک بر دکمه ارسال یک صفحه از پیش نمایش آگهی خودش باز شود و دو گزینه تایید یا ویرایش در اختیار کاربر قرار گیرد که در صورت تایید آگهی پیغام مبنی بر ارسال آگهی حالا جهت انتشار یا بررسی توسط مدیر برای تایید و فعال سازی به کاربر نشان داده شود

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی سایت دانلود آهنگ جدید ایرانی sibiloo 1 254 ۱۴۰۰-۰۴-۲۴، ۰۵:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: mohamadrezairani
  چند وقت یکبار باید سایت خود را آپدیت کنیم ؟ signco 0 238 ۱۳۹۹-۱۲-۰۹، ۰۸:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: signco
  طراحی سایت دیجی کالا پول ساز ترین در دهه اخیر marjannn 2 574 ۱۳۹۹-۱۱-۰۸، ۱۱:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: sport
  معایب و مزایای سقف وافل در سایت بنی تک nazgol1369 0 273 ۱۳۹۹-۰۹-۱۵، ۱۲:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgol1369
  مشکل در نمایش اعشار wiseman10 1 293 ۱۳۹۹-۰۷-۲۶، ۰۵:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: wiseman10
  طراحی سایت چیست؟ majid 0 301 ۱۳۹۹-۰۶-۳۰، ۰۴:۳۲ ب.ظ
آخرین ارسال: majid
  طراحی سایت ساین signco 0 282 ۱۳۹۹-۰۶-۲۶، ۱۰:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: signco
  طراحی سایت شرکتی | قیمت طراحی سایت leseom 1 361 ۱۳۹۹-۰۲-۱۵، ۱۱:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: rezahaghi321
  سایت ترجمه رسمی فرانسه nazgol1369 1 454 ۱۳۹۹-۰۱-۲۸، ۰۳:۴۹ ب.ظ