۱۳۹۹-۰۲-۱۵، ۱۱:۴۴ ق.ظ
در کنار ویرایش عکسها و افکت گذاشتن روی آنها، نوشتن متن روی عکس از دیگر کارهای هیجان انگیز برای تولید محتوای تصویری است که من در ادامه تعدادی برنامه اندروید و iOS در این زمینه را به شما معرفی خواهم کرد.

در سیستم عامل های اندروید و iOS که امکان ویرایش تصاویر و عکسها وجود دارد، قابلیت درج متن نیز در همین بخش به صورت داخلی گنجانده شده است. اما یک سری از نرم افزارهای ویرایش تصویر هستند که امکان نوشتن متن روی عکس را در سطح حرفهایتر با فونتهای زیباتر فراهم میکنند. من در این مطلب قصد دارم بهترین برنامه های نوشتن متن روی عکس را به شما معرفی کنم.
معرفی نرم افزارهای نوشتن روی عکس
برنامه Word Swag by Oringe
برنامه Picmonkey
نوشتن روی عکس با برنامه Graphic Design Maker
برنامه ویرایش تصویر Phonto
نرم افزار نوشتن متن روی عکس PicLab
نرم افزار نوشتن متن روی عکس Font Candy Photo & Text Editor
نرم افزار Typorama: Text on Photo Editor
برنامه نوشتن متن روی عکس برای کامپیوتر GIMP
برنامه نوشتن متن روی عکس آنلاین Canva
برای نوشتن متن بر روی عکس روشهای بسیار زیاد و ابزارهای متنوعی وجود دارد. درواقع تعداد زیادی از برنامههای اندروید و iOS که کار ویرایش متن را انجام میدهند، چنین امکانی را به صورت ویژه برای کاربران فراهم آوردهاند و امکان دسترسی به فونتهای متنوع را نیز در خود جای دادهاند. از طرف دیگر کاربران سیستم عاملهایی مانند ویندوز، macOS یا لینوکس نیز میتوانند از ابزارهای آنلاین مانند Canva یا برنامههایی نظیر فتوشاپ، Gimp یا غیره استفاده کنند.

در سیستم عامل های اندروید و iOS که امکان ویرایش تصاویر و عکسها وجود دارد، قابلیت درج متن نیز در همین بخش به صورت داخلی گنجانده شده است. اما یک سری از نرم افزارهای ویرایش تصویر هستند که امکان نوشتن متن روی عکس را در سطح حرفهایتر با فونتهای زیباتر فراهم میکنند. من در این مطلب قصد دارم بهترین برنامه های نوشتن متن روی عکس را به شما معرفی کنم.
معرفی نرم افزارهای نوشتن روی عکس
برنامه Word Swag by Oringe
برنامه Picmonkey
نوشتن روی عکس با برنامه Graphic Design Maker
برنامه ویرایش تصویر Phonto
نرم افزار نوشتن متن روی عکس PicLab
نرم افزار نوشتن متن روی عکس Font Candy Photo & Text Editor
نرم افزار Typorama: Text on Photo Editor
برنامه نوشتن متن روی عکس برای کامپیوتر GIMP
برنامه نوشتن متن روی عکس آنلاین Canva
برای نوشتن متن بر روی عکس روشهای بسیار زیاد و ابزارهای متنوعی وجود دارد. درواقع تعداد زیادی از برنامههای اندروید و iOS که کار ویرایش متن را انجام میدهند، چنین امکانی را به صورت ویژه برای کاربران فراهم آوردهاند و امکان دسترسی به فونتهای متنوع را نیز در خود جای دادهاند. از طرف دیگر کاربران سیستم عاملهایی مانند ویندوز، macOS یا لینوکس نیز میتوانند از ابزارهای آنلاین مانند Canva یا برنامههایی نظیر فتوشاپ، Gimp یا غیره استفاده کنند.